Политика безопасности

Правила та умови інтернет-магазину


Перед використанням нашого сайту, уважно ознайомтеся з Правилами та умовами нашого інтернет-магазину. Якщо ви не згодні з цими умовами або вам ще не виповнилося 18 років, Ви зобов'язані негайно припинити використання цього сайту та залишити його.


Інтернет-магазин https://p4headshop.com.ua не спонукає до дій, що суперечать чинному законодавству України, не продає товарів, що забороняються чинним законодавством України. Всі товарі представлені на сайті https://p4headshop.com.ua є виключно сувенірною продукцією. Інтернет-магазин https://p4headshop.com.ua не несе відповідальності за використання Покупцем продукції, що була придбана на сайті https://p4headshop.com.ua.


Основні визначення

Сайт розташований за інтернет адресою https://p4headshop.com.ua.

Покупець (Користувач) - будь-яка фізична особа віком від 18 років або юридична особа, що приймає правила і умови інтернет-магазину, який розмістив або бажає розмістити Замовлення на сайті https://p4headshop.com.ua з метою придбання товару для особистих потреб, що не суперечать чинному законодавству України.

Зареєстрований покупець - Покупець, що надав про себе Продавцеві інформацію, яка може бути використана для оформлення Замовлення. 

Продавець - фізична особа або юридична особа яка реалізує товари, представлені на Сайті https://p4headshop.com.ua.

Товар - об'єкт, що визначає угоду сторін.

Замовлення - належним чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку Товарів за вказаною Покупцем адресою, обраних в інтернет-магазині https://p4headshop.com.ua.

Загальні положення

Справжні правила і умови продажу товарів в Інтернет-магазині (далі «Умови») визначають порядок покупки Товарів через Інтернет-магазин фізичними віком від 18 років або юридичними особами, які надалі іменуються як «Продавець» і «Покупець».

Покупець зобов'язаний до моменту розміщення Замовлення самостійно (особисто) ознайомитися з Умовами, зрозуміти їх або, в разі якщо будь-які з умов угоди Покупцеві незрозумілі, вимагати роз'яснення у Продавця.

Вважається, що Покупець прийняв Умови в повному обсязі, без будь-яких застережень і винятків в таких випадках:

- замовлення на Сайті

- реєстрації на Сайті

- замовлення через офіційні соц мережі та месенджери Продавця

Умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Покупця. Зміни вступають в силу з моменту їх опублікування на Сайті.

Реєстрація на сайті

До моменту реєстрації на Сайті Покупець зобов'язаний ознайомитися з Умовами інтернет-магазину https://p4headshop.com.ua.

Реєстрація на сайті не є обов'язковою для оформлення Замовлення.

Продавець зобов'язується не повідомляти третім особам логін і пароль, вказані при реєстрації і несе відповідальність за їх втрату. У разі виникнення у Покупця підозр щодо безпеки його логіна і пароля або можливості їх несанкціонованого використання третіми особами, Покупець зобов'язується негайно повідомити про це Продавця, будь яким зручним способом. 

Оформлення та виконання Замовлення

Для придбання Товару в інтернет-магазині https://p4headshop.com.ua Покупець погоджується надати достовірну і повну інформацію з питань, що пропонуються при реєстрації і оформленні Замовлення.

В тому числі, з метою належного оформлення Замовлення, Покупець зобов'язується при оформленні Замовлення вказувати справжні прізвище, ім'я та по батькові, а також інші контакти для коректного процесу продажу товару. 

Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, повідомлених Продавцю при реєстрації і оформленні Замовлення.

Повідомляючи Продавцю своє повне ім'я, email, номер телефону, Покупець дає згоду на використання зазначених засобів зв'язку Продавцем, а також третіми особами, що залучаються Продавцем для цілей виконання зобов'язань перед Покупцями, з метою інформування про статус замовлення, розсилок рекламного та інформаційного характеру, що містять інформацію про знижки, майбутніх і діючих акціях та інших заходах Продавця, про передачу замовлення в доставку, а також іншу інформацію, безпосередньо пов'язану з виконанням зобов'язань перед Покупцем.

У разі виникнення у Покупця питань, що стосуються властивостей і характеристик Товару, перед оформленням Замовлення Покупцю слід звернутися до Продавця за додатковою інформацією згідно будь-яким контактам Продавця, що вказуються на сайті. 

Конфіденційність персональної інформації

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 №2297-VI, оформляючи Замовлення, Покупець надає Продавцю згоду без будь-яких застережень на обробку персональних даних і підтверджує, що повідомлений про права, встановлених Законом України «про захист персональних даних», мету обробки даних, про можливість зміни мети обробки персональних даних Покупця, доступі до персональних даних третіх осіб, надання власником персональних даних часткового або повного права обробки персональних даних іншими суб'єктами відносин, пов'язаних із персональними даними, і про можливість поширення персональних даних, на що Покупцем дано згоду.

Продавець має право використовувати технологію cookies. Cookies - службова інформація, що посилається веб-сервером на комп'ютер користувача для збереження в браузері. Ця інформація застосовується для зберігання даних, специфічних для даного користувача і використовуваних веб-сервером для коректної роботи Інтернет-магазину. Cookies не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

Авторські права

Всі текстові, графічні, аудіо, відео та інші матеріали, що представлені на даному сайті є власністю сайту https://p4headshop.com.ua або ж розміщені за згодою їх законного власника. Інформація на сторонніх ресурсах може бути відтворена лише за умови публікації гіперпосилання на головну сторінку інтернет-магазину https://p4headshop.com.ua. Права інтелектуальної власності закріплені в рамках законодавства.

Наш Телефон Телеграм Почта